En aquesta secció s’explica el propòsit de la web COR BLAUGRANA (https://www.corblaugrana.cat), el compromís de EL COR BLAUGRANA amb els subscriptors i lectors, d’ara endavant, “usuaris” – i en aquest avís legal i condicions d’ús.

1. IDENTIFICACIÓ DEL RESPONSABLE

COR BLAUGRANA és una web que pertany al grup de socis EL COR BLAUGRANA, amb domicili Apartat Postal 14043, Carrer de Castellnou, 57, 08017 Barcelona. Aquesta web ha sigut creada per exposar notícies i fer ressò de l’activitat del grup.El correu electrònic de contacte és accio@corblaugrana.cat

2. CONDICIONS D’ÚS

L’ús de la web COR BLAUGRANA.CAT implica l’acceptació plena, per part de l’usuari, de totes les condicions d’ús vigents i que s’esmenten en aquest text. D’aquesta manera, si l’usuari no està d’acord amb el contingut de la web, haurà d’abstenir-se d’utilitzar-la.

En les seccions disposades per a la recollida de dades, l’usuari pot acceptar, de forma expressa, lliure i inequívoca, el tractament de les seves dades personals pel grup propietari d’aquesta web. El tractament de les dades lliurades, així com els drets dels usuaris sobre aquests, s’especifica en la Política de Privacitat de la web COR BLAUGRANA.CAT, que es poden llegir aquí.

En accedir i usar de la pàgina web COR BLAUGRANA.CAT, l’usuari es compromet a no realitzar conductes que puguin danyar la imatge, els interessos i els drets dels titulars de la web i membres del grup, o de tercers, o que puguin danyar, inutilitzar o sobrecarregar la web COR BLAUGRANA.CAT, ni impedir, de qualsevol forma, el normal ús de l’esmentada web.

També està prohibit que els usuaris de la web COR BLAUGRANA.CAT realitzin conductes que impliquen:

  • Emmagatzemar, publicar i/o transmetre dades, text, imatges, fitxers, enllaços, programari o qualsevol altre contingut objectable d’acord amb les disposicions legals aplicables.
  • Utilitzar la web COR BLAUGRANA.CAT amb fins il·lícits o perjudicials, o que, de qualsevol manera, pugui causar perjudici o impedir el normal funcionament de la web.

EL COR BLAUGRANA es reserva el dret a modificar, en qualsevol moment, aquestes condicions d’ús, així com qualsevol altres condicions generals i particulars, reglaments d’ús o avisos que resultin de la seva aplicació. Així mateix, es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, la presentació, configuració i localització d’aquesta web, així com els continguts i les condicions requerides per utilitzar-los.

L’usuari reconeix i accepta que l’accés i ús del lloc web i dels continguts inclosos en el mateix té lloc lliurement i conscientment, sota la seva única i exclusiva responsabilitat. L’usuari es compromet a fer un ús adequat i lícit del lloc web i dels continguts, d’acord amb la legislació aplicable, les condicions d’ús, la moral i els bons costums generalment acceptats i l’ordre públic.

3. ÚS DE LLICÈNCIES

Dins de tot el material que generem i lliurem en la web COR BLAUGRANA.CAT com a grup, els textos són originals, creats pels membres del grup EL COR BLAUGRANA. Les imatges també ho són. Quan no hi siguin de la nostra autoria o propietat, s’indicarà l’autor en la descripció del contingut. També aquest lloc web incorporarà altres recursos que considerem adequats per difondre l’activitat del grup, com plantilles de fulls de càlcul, documents, vídeos i àudios.

Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual d’aquesta pàgina web, així com de les diferents pàgines web o pàgines de destinació pertanyents o promogudes per EL COR BLAUGRANA, són propietat exclusiva d’aquest col·lectiu. Aquests inclouen textos, la majoria d’imatges, logotips i composició gràfica de la web, així com material inclòs en publicacions com plantilles de fulls de càlcul, presentacions, documents, vídeos i àudios. L’anterior, d’ara endavant denominat “contingut propietari”.

D’altra banda, EL COR BLAUGRANA té acords de llicència amb diversos proveïdors per al bon funcionament de la pàgina web (com per exemple, Cyon). A més, algunes imatges, vídeos i àudios poden ser llicenciades per terceres persones, en aquest cas l’autor s’esmenta en el capítol del material audiovisual. De la mateixa manera, podem incloure contingut escrit d’altres autors, en aquest cas serà citat en el lloc i/o pàgina en qüestió.

L’usuari pot accedir al contingut del propietari de EL COR BLAUGRANA, exclusivament pel seu ús personal i privat, pel qual ha de citar la font. Per tant, queda totalment prohibit utilitzar tots o part dels continguts d’aquest lloc web, i els llocs web pertanyents a ella, amb propòsit públics o comercials, la seva distribució, comunicació pública, així com la seva modificació, alteració o descompilació, llevat que per a això tingui el consentiment exprés i escrit d’un representant de EL COR BLAUGRANA. D’aquesta manera, l’usuari reconeix que la reproducció, la distribució, comercialització, transformació i, en general, qualsevol altra forma d’explotació, per qualsevol tràmit, de la resta o part dels continguts d’aquest lloc web, sense el consentiment de EL COR BLAUGRANA, constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i/o industrial del grup propietari de la web o del seu titular, en cas que no siguin de titularitat del grup.

L’anterior significa que, si l’usuari vol utilitzar una de les fotografies, textos, àudios o vídeos, o qualsevol contingut d’aquest lloc web, en un blog o lloc web comercial (per exemple, per anunciar-vos, o amb ànim de lucre), ha de posar-se en contacte amb el grup, escrivint un correu electrònic a accio@corblaugrana.cat. Això, com l’objectiu d’obtenir l’aprovació del grup per fer difusió del nostre contingut i/o informar-se de les tarifes establertes segons les necessitats específiques.

Si l’usuari vol enllaçar contingut des del lloc web, pot citar la nostra web (“https://www.corblaugrana.cat“), amb enllaç a l’article original, i utilitzar el seu propi text (no el nostre) per presentar-lo. En aquest cas, ha de considerar que el text no pot incloure cap paràgraf dels articles de la web CORBLAUGRANA.CAT, ni còpies literals de cap de les seves frases.

L’usuari pot compartir, a les seves xarxes socials, el contingut d’aquesta web que consideri oportú. De fet, el grup estara molt agraït!. No obstant això, es demana citar el compte de EL COR BLAUGRANA que correspon a la xarxa social on es vol compartir el contingut.

4. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITAT

EL COR BLAUGRANA no garanteix la disponibilitat i continuïtat de la nostra web, ni es responsabilitza dels danys i/o perjudicis produïts o que es puguin produir en el futur, ni dels defectes tècnics, sigui quina sigui la seva naturalesa, derivades de l’ús de la informació i dels materials continguts en aquesta web. COR BLAUGRANA aclareix que el contingut de la nostra web està escrit i presentat d’acord amb l’experiència i opinions dels seus membres i contribuïdors. Per tant, conté opinions. EL COR BLAUGRANA no garanteix la utilitat, veracitat o exactitud de la informació presentada mitjançant d’aquesta web.

Per a la resolució de totes les controvèrsies o qüestions relatives al lloc web COR BLAUGRANA.CAT o de les activitats que s’hi desenvolupen, la legislació vigent a Espanya, a la qual se sotmeten expressament les parts.

Així mateix, els membres del grup EL COR BLAUGRANA no són responsables dels danys i perjudicis que puguin sofrir els usuaris per l’ús del material proporcionat al lloc web.

D’altra banda, EL COR BLAUGRANA no es responsabilitza del que l’usuari pugui fer amb la informació i enllaços del lloc web, com ara l’ús d’aquests. EL COR BLAUGRANA no es fa responsable del contingut o opinions de tercers expressats en els comentaris. Per ultim, el lloc web COR BLAUGRANA.CAT conté enllaços externs a llocs web de tercers, no sent responsables de les seves pràctiques de privadesa. En cadascun d’ells hi ha un apartat que l’usuari pot consultar per conèixer aquestes polítiques.

5. ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ

Aquest text està actualitzat a 23.11.2020.