#BartomeuMaiMés

Benvinguts a la web de la campanya #BartoMaiMés. Aquesta campanya pretén recollir suports socis per introduir un punt a l’ordre del dia a l’Assemblea de Compromissaris del FC Barcelona, per considerar JM Bartomeu i la seva junta directiva, persones non grates pel barcelonisme.

Necessitem 3.600 signatures de socis i sòcies del FC Barcelona per portar aquesta iniciativa a l’Assemblea de Compromissaris!

Aquesta acció busca, en primer lloc, que els socis, socies i aficionats del Barça deixem en clar que gestionar el club amb negligencia té conseqüències. 1500 milions d’euros de deute, el nostre capita Leo Messi forçat a marxar, un estadi ruinós, el club condemnat per frau fiscal, aixó és només una part del llegat de Bartomeu i la seva junta. Amb aquesta campanya els diem que no els volem mai més al Barça.

Social / Contacte

Què és la campanya #BartoMaiMés?

És una campanya de recollida de signatures per portar un punt de l’ordre del dia a l’Assemblea de Compromissaris del FC Barcelona, per fer una consulta per declarar JM Bartomeu i TOTS els seus directius persones “Non Grates” del barcelonisme.

L’assemblea de Compromissaris és l’òrgan on socis i socies podem portar iniciatives com aquesta, que puguin recollir el sentit i la opinió de milers de culers. L’Assemblea podrà votar per APROVAR o REBUTJAR fer aquesta consulta.

Durant els últims anys hem viscut una gestió deficient i deslleial de les juntes del Bartorosellisme que ens han estat a punt de portar al club a la fallida. Després de una historica moció de censura i quan ja portem un any amb una nova directiva, estem veient que el Club s’està recuperant. Però, encara que estigui encarrilada, la recuperació sera lenta i difícil. I això, com a conseqüència de una gestió deslleial, negligent i sobretot, contraria als valors i principis del FC Barcelona, per més de 10 anys.

Bartomeu i la seva junta van marxar abans de concretar el vot de censura que van demanar més de 20.000 socis i sòcies. Van escollir no afrontar aquest vot. Ara, amb aquesta acció, fem una crida als socis i socies, perquè tots els diguem que no els volem mai més al club. 

Perquè?

La deficient i deslleial gestió del club de la junta de Bartosell va estar a punt de portar-lo a la fallida econòmica i institucional. El mal causat hauria de tenir conseqüències a la imatge dels seus responsables, per evitar que es tornin a produir en el futur.

Considerem que declarar JM Bartomeu i la seva junta directiva persones non grates és la millor manera que tenim els socis del FC Barcelona per reprobar públicament que una gestió deslleial de l’entitat no és benvinguda.

Encara que hi hagi procés judicials oberts contra alguns ex directius i ex executius del club, els socis i socies també hem de prendre mesures. Castigar gent que ha fet mal al club, en nom nostre, del Barça d’avui, i del Barça que volem ser en el futur.

A qui va dirigit?

Aquesta campanya va dirigida a tots els socis, sòcies,i aficionats i aficionades del FC Barcelona. Quan més suports obtingui la campanya, més força tindrà el rebuig públic del barcelonisme a la deficient gestió del club per part de JM Bartomeu i la seva junta directiva.

Si ets soci/sòcia, deixa’ns el teu email aqui i rebràs, de manera automàtica, l’accés al full per deixar la teva signatura digital.

Si ets aficionat/aficionada ens pots ajudar difonent aquesta campaña per les teves xarxes socials, i explicant-li als teus familiars i amics socis per a que signin!  

Objectiu

Necessitem un mínim de 3.600 signatures de socis i sòcies per poder portar a votació a l’assemblea de compromissaris el punt a l’ordre del dia, on es demani la declaració de non gratitut contra Bartomeu i tota la seva junta directiva.

Per arribar a l’objectiu, necessitem la teva ajuda! Deixa’ns el teu mail per enviar-te el full per signar, o envia-li als teus coneguts que siguin socis, perquè ho facin també!.

Formulari Web

Deixa’ns el teu mail aqui i tindras accés automatic al full per signar. Farem servir la plataforma SignNow per signar amb total seguretat.

Qui som?

Som Cor Blaugrana, grup d’acció que vam iniciar i articular el procés de moció de censura de 2020, que va acabar amb la dimissió de Bartomeu i la seva junta.

A més, hem fet diferents campanyes i accions amb l’únic objectiu de contribuir a la recuperació del nostre club.

Conjuntament amb la moció de censura, vam posar la denúncia interna contra Bartomeu i ex executius del Barça per interferir amb el procés de vot, som personats a la causa del BartoGate, i vam fer la campanya #MessiOneClubMan

Vols Col·laborar? Ho pots fer de la següent manera:

#BartomeuMaiMés
  1. Publicita la campanya a les xarxes socials i al teu entorn personal. Ho podras fer directament des d’aqui.
  2. Descarrega el kit per difondre la campanya
  3. Si vols participar més activament, posa’t en contacte amb nosaltres a bartomaimes@corblaugrana.cat