Una moció diferent

La moció de censura de l’estiu de 2020 va ser una història de la que només es coneixen 14 dies, però la realitat és una altra. Cap el març del 2020, la gent va començar a fer mocadorades a l’estadi per demostrar el seu enuig amb la Junta Directiva i la seva manera de governar el club. Però va arribar la pandèmia i això va tancar els estadis i tallar les mocadorades. Davant d’aquesta situació, només podíem pensar en una altra acció que canvies el destí del nostre Club.

Cor Blaugrana: Mocio de censura

Va ser així quan el març, després de varies reunions, vàrem decidir anar a per una Moció de censura. El fet de plantejar-nos el com, ens va portar 1 mes sencer, ja que havíem d’utilitzar les xarxes socials, doncs no tindríem cobertura dels mitjans controlats, d’una manera o altra, pels grups afins a aquella junta directiva.

Un cop havíem traçat el nostre full de ruta, es va anar alimentant i agafant forma a mesura que solucionavem les problemàtiques que podíen sorgir. Comunicació, Infraestructura, Pandèmia,… temes calents que necessitaven un sistema nou per fer-se. No teniem, ni tenim els mitjans econòmics per fer res d’això.

Es va començar sumant suports de totes les parts del mon en la nostra web. Aleshores, es van unir esforços amb els grups d’opinió i pre-candidatures. Vàrem inundar les xarxes socials amb missatges positius i amb ganes de rescatar el nostre Club. Es van sumar +300 voluntaris i 150 punts de recollida de signatures, per finalment aconseguir 20.731 firmes de socis i sòcies, aconseguint una participació mai vista.

Impacte

Com vàrem aconseguir les 20.731 signatures?

La respuesta: fent servir les xarxes socials, amb missatges clars, positius y oportuns. 

Així vam aconseguir:

  • 420.000 visites a la nostra web en 3 setmanes
  • 150.000 persones visitant la web
  • 8 Milions de visualitzacions a Twitter 
  • +1,5 Milions de reproduccions dels nostres videos
  • +200.000 visites a Instagram