Cor Blaugrana: Accions

A Cor Blaugrana ens agrada fer. En aquesta secció uns presentem un resum de les nostres últimes accions. Volem que el soci sigui respectat i no només per la propera junta, que sera escollida “com més aviat millor”, sinó també ara, pels que encara governen el FC Barcelona. 

Les nostres darreres accions han sigut enviar un seguit de cartes al Club en diversos sentits. I l’última ha sigut aquesta: una carta per demanar explicacions a la Comissió Gestora de la perillosa situació econòmica del Club. Com no s’han presentat els estats financers de la temporada 2019/2020, tot el que podem saber ara els socis prové de la premsa. 

En un moment en que el Barça és a punt d’entrar a concurs de creditors, creiem que és vital pels socis, entendre com s’ha arribat fins a aquest límit. Els integrants de la Comissió Gestora van ser integrants també de la Comissió Econòmica del Club els darrers anys. Volem entendre que fan fet Carles Tusquets i altres, per advertir, evitar o reconduir la situació econòmica del FC Barcelona.

Per llegir la carta sencera, feu clic aquí

Així com aquesta, hem fet moltes més accions. Algunes d’elles les podeu trobar aquí:

3 de desembre de 2020
Document demanant aclaracions sobre declaracions de Carles Tusquest, factures dubtoses, que la Comissió no vol signar ni fer-se responsables.

Enllaç


17 de novembre de 2020
Document demanant informes de la Com. Econòmica del Club, per advertir de la situació econòmica als darrers anys.

Enllaç


12 de novembre de 2020
Document de qüestionament de les atribucions de la Gestora, en particular, per renegociar contractes de tots els treballadors.

Enllaç


07 de novembre de 2020
Trasllat denúncia anterior a la Comissió Gestora +  demanar accés a auditoria per escàndol I3 Ventures + conèixer rescissió contracte J. Masferrer

Enllaç


27 d’octubre de 2020
Denúncia a JM Bartomeu i els directius Marta Plana i Jordi Argemí, per incompliment art. 74 (endarrerir el vot de censura) i a la Compliance Office per presumptes delictes societaris

Enllaç