#MESSIOCM

Lionel Messi no només és el millor jugador de la història del futbol, ​​sinó que ho ha fet al Barça. Va arribar de molt petit, i aquí és va fer gran, i ha fet gran el Club. Ha de ser One Club Man.

744 partits jugats, 644 gols i 34 títols. 4 Champions League de 5, 2 Mundials de Clubs. La seva influència és molt més que estadístiques. Defensant els nostres colors amb alegria i decisió, Messi ens fa orgullosos de ser del Barça. 

A Cor Blaugrana no volem esperar que es retiri per demostrar-li la nostra estima. Messi és el jugador més important de la història del FC Barcelona, i ha de lluir aquest títol a casa seva: el Camp Nou.

Amb aquesta campanya volem reunir suports per demanar al Club i al propi Leo Messi, seguir caminant pel mateix camí. També volem demanar al Club, la construcció d’una estàtua seva a l’Estadi, digna de l’admiració que tots els culers del món sentim per ell. D’aquesta manera, ens evitarem que passi com amb d’altres llegendes que no han rebut el tracte que es mereixien per part de certes directives, quan decideixi retirar-se. Encara tenim molt present el cas del Johan Cruyff, icona del barcelonisme, que van tractar de la pitjor manera possible per part de la junta anterior.

Aquesta petició es portarà a la junta directiva del Club que resulti electa el proper mes de gener, amb còpia a Leo Messi. Creiem que la nova junta directiva tindrà una disposició diferent per escoltar als seus socis i aficionats, per deixar preparat un merescut homenatge al nostre capità.

Signa aquesta petició, posa el teu nom per fer aquest homenatge a Lionel Messi!

No podem esperar que es retiri, hem de començar a preparar l’homenatge ara!

Mira aquí el nostre vídeo especial per la campanya.