DESTACAT 1: MOCIÓ 

Una moció diferent

Cor Blaugrana: Mocio de censura

La Moció de Censura més transversal i més participativa de la història, va ser fruit de mesos de feina. Des de Cor Blaugrana vàrem començar a preparar-la amb prou temps. Sabíem que enmig d’una pandèmia, calia actuar d’una manera diferent.

Aquesta manera diferent va ser des del poder de les xarxes socials. Més de 400.000 visites a la nostra web, de 150.000 persones, 8 milions d’impressions a Twitter, van fer que 20.731 persones signessin. Els socis i les sòcies del Barça van respondre de manera extraordinària.

Vols conèixer més sobre la moció de censura?


DESTACAT 2: ACCIÓ

Accions per recuperar el Barça

Cor Blaugrana: Accions

A Cor Blaugrana estem convençuts que per reconstruir el Barça no només hi ha un camí. Després de la recollida de signatures per la moció i la dimissió de la junta de Bartomeu, seguim la batalla. Cal aconseguir un canvi de paradigma en el club i, per això, volem demanar responsabilitats, de la junta anterior i d’aquesta Comissió Gestora que encara executa plans i accions de la junta que va dimitir. 

Les nostres darreres accions han sigut enviar un seguit de cartes al Club en diversos sentits. Des de preguntar pel fitxatge de Antoine Griezmann, demanar explicacions per les accions de la Gestora, o demanar aclaracions per aquest calendari electoral que només porta inestabilitat al Club.

La nostra última acció és demanar explicacions explícites a la Comissió Gestora de la perillosa situació econòmica del Club. A punt d’entrar en un concurs de creditors, creiem que es vital pels socis, entendre com s’ha arribat fins a aquest límit. Els integrants de la Comissió Gestora van ser integrants també de la Comissió Econòmica del Club els darrers anys. Volem entendre que han fet Carles Tusquets i altres, per advertir, evitar o reconduir la situació econòmica del FC Barcelona.

Pots trobar aquesta i d’altres cartes aquí: