COR BLAUGRANA és un grup de socis i sòcies aficionats del FC Barcelona, que ens unim en la tasca de tornar a connectar el Club amb la seva essència. Som una plataforma que busca aportar coneixement des de la honestedat i respecte cap els seus socis.

Més que un grup d’opinió, som un grup d’acció.

Cor Blaugrana "Més Que un Club"

Sabem que l’acció és la millor manera de fer moure l’entorn blaugrana, per provocar els canvis que volem i aconseguir impossibles.

Creiem que el Club ha de ser diferent, no un més. El lema Més que un Club té un significat que molt poca gent ho comprèn.

La nostra visió

La nostra visió és la Pedrera. Hi ha molts edificis a l’Eixample de Barcelona, tots molt similars. Alguns excepcionals. Però hi ha un edifici únic i inimitable, d’una factura i una finesa que demostren un fet.

Quan uneixes els millors per assolir una empresa, surten resultats extraordinaris i fora del comú.

La Pedrera va ser un edifici construït amb la força d’obrers singulars. Per cadascun dels materials i elements, Antoni Gaudí va voler comptar amb artesans. No era només poder treballar la matèria, sinó ser-ne un mestre i tenir la capacitat de moldejar més enllà de la normalitat. Molts d’altres edificis són una estructura i façana funcionals, però a la Casa Milà tot són petits grans elements que conformen una gran obra.

En aquella època, i encara en l’actual, tothom utilitza els sistemes estàndards i senzills per assolir una fita dintre la normalitat. Fan fotografies espectaculars i presenten les obres com obres mestres. Però ningú té per costum innovar fent quelcom excepcional. No és només utilitzar una tecnologia, és Com usar-la. 

Un altre tret identitari és la connexió amb la mitologia catalana com a nexe d’unió amb la ciutadania i la cultura. És molt difícil crear la singularitat si no es té en compte tot el context.

No només l’entorn arquitectònic, sinó també el social i l’econòmic.

La innovació, el progrés i el respecte per la identitat catalana.

El Cor Blaugrana veiem les coses en la innovació, el progrés i el respecte per la identitat catalana. Pensem i actuem amb aquests inputs. Per nosaltres, la Pedrera i Gaudí, així com el seu procés, són la manera que creiem que hauria de ser el Futbol Club Barcelona. Veiem que és un edifici en constant construcció i que cal tenir el millor talent fent petites coses que juntes acaben sent molt grans.

No sempre pots trobar el talent que necessites a casa. Gent com Kubala, Cruyff, Stoichkov, … Van venir al nostre Club per complementar i fer engrandir un equip que no gaudia de peces com ells. Al final, el fet d’arrelar-se al territori i la cultura catalana, va acabar convertint-los en persones eternes pel Barça.

Amb aquestes premisses treballem en el nostre grup. Aprenen i avancem des de les accions. Cadascuna de les aportacions són considerades en un mateix nivell, no hi ha cap descartada d’inici. Si s’accepta anar endavant o no ha de ser argumentat, debatut i decidit de manera transversal. En el si del grup, ningú té més importància que la resta, tots valem el mateix i tenim el mateix reconeixement. 

Història

Novembre 2020: Llançament de la nostre web

25.11.2020

27 de novembre 2020: Llançament del nostre lloc web, corblaugrana.cat

Octubre 2020: Lliurament de denúncia

27.10.2020

27 d’Octubre 2020: lliurament de denúncia contra JM Bartomeu i 2 directius, per infracció greu als estatuts, al endarrerir el vot de censura.

Setembre 2020: 20.687 signatures

01.09.2020

Presentació de 20.687 signatures de socis.

Agost 2020: Moció conjunta

01.08.2020

Xarxa de +300 voluntaris i 50 punts de recollida de signatures. Presentació Moció conjunta amb 7 grups d’opinió i 3 precandidatures.

Juliol 2020: Llançament “Mocio2020.cat”

29.07.2020

29 de Juliol 2020: Llançament del lloc web de Més Que Una Moció.

Juliol 2020: Llançament Més Que Una Moció

28.07.2020

Llançament Plataforma Més Que Una Moció. Inici captura suports a la nostra web.

Juny 2020: Construcció i preparació

01.06.2020

Construcció full de ruta Mocio2020, i preparació xarxes socials.

Maig 2020: Primer debat

01.05.2020

Organització primer debat grups d’opinió.

Febrer 2020 – Mocadores

01.02.2020

Mocadorades Camp Nou, organitzades per alguns dels nostres members, juntament amb Bots Blaugranes