La  greu situació actual de paràlisi institucional que viu avui el club, amb unes eleccions a la presidència de l’entitat ajornades, fa necessari que el barcelonisme es mobilitzi i aporti solucions per realitzar les eleccions quan abans millor. Aquesta necessitat surt de la ineptitud d’una Comissió Gestora on la seva funció principal era la de preparar i convocar eleccions, i que des del primer dia van mentir i enganyar al soci dient que les eleccions es farien “as soon as possible”.

Aquest divendres El Cor Blaugrana hem enviat un escrit amb caràcter d’urgència a la Comissió Gestora on es proposa disposar de múltiples seus electorals per garantir les eleccions a la presidència del club pel dia 7 de març. En el seu moment ja vam tenir la iniciativa de Més Que Una Moció, que va acabar amb la renúncia de la directiva anterior. Ara, presentem la iniciativa #MultiseusFCB. Observant el clima electoral, i les decisions del Club, creiem que cal una iniciativa per assegurar votar com més aviat millor, i no tenir més excuses per continuar endarrerint el procés.

Donat que les dades epidemiològiques aportades en la reunió entre el Procicat i el FC Barcelona dibuixen un escenari de confinament comarcal i no municipal, a partir del mes de març, la proposta que s’ha fet té dues opcions:

1- Disposar d’una seu electoral en cadascuna de les 42 comarques de Catalunya, d’aquesta manera es garanteix que tots els socis del Barça residents a Catalunya puguin anar a votar sense restriccions i complint tots els protocols del Procicat.

2- Donat que el 83% del cens electoral es troba dins la província de Barcelona, considerem que amb 11 seus a cada comarca de Barcelona, afegint una seu per la resta de les províncies: Girona, Lleida i Tarragona i juntament amb un acord amb el Procicat que permeti el desplaçament dels socis de fora la província de Barcelona a les respectives seus electorals, seria possible que amb només 14 seus electorals es garantís poder realitzar les eleccions el dia 7 de març.

Aquesta proposta és complementària al vot per correu, solucionaria els eventuals problemes que puguin sorgir en el mateix, així com també donar una alternativa viable a tots aquells socis que son reacis a votar per correu i garanteix la màxima participació amb seguretat sanitària

Considerem que aquesta proposta és perfectament assumible , hi ha temps més que suficient per organitzar i preparar les multiseus.  Som conscients de la delicada situació econòmica que té actualment l’entitat, tot i així el cost econòmic que suposi preparar les multiseus no pot ser MAI una excusa per denegar aquesta proposta. Si aquesta fos la raó, estem convençuts que entre tots els barcelonistes, trobaríem la manera de finançar unes eleccions que no es poden demorar per més temps.

Hem habilitat el hashtag #MultiseusFCB perquè tot aquell soci i aficionat del Barça que consideri imprescindible que no es poden tornar a ajornar i allargar les eleccions per més temps, donin el seu suport a través de les xarxes socials.

Hem enviat aquesta proposta als candidats Jan Laporta i Víctor Font perquè la considerin i la valorin. Ens agradaria molt que li donessin suport públic a través del hashtag #MultiseusFCB

Visca el Barça, visca Catalunya i eleccions ja!

#MultiseusFCB

El document sencer enviat al FC Barcelona, es pot llegir aqui.

Revisa també el nostre Twitter per llegir els comentaris d’aquesta iniciativa.