Des de la plataforma Més Que un Llaç i El Cor Blaugrana, sent fidels al nostre propòsit de connectar el FC Barcelona amb la seva essència, volem demanar l’alliberament de l’artista Pablo Hasél, i mostrar el nostre compromís amb la llibertat d’expressió i ideològica. Som gent que creiem en el Més que un Club, sabem d’on ve i sabem que significa. La defensa de les llibertats i la democràcia han de ser bandera en el nostre Club.

Ara és l’hora, doncs, de passar de les paraules als fets i fer front a aquesta situació de repressió antidemocràtica i ser fidels i coherents amb la història blaugrana i la seva massa social, i sobretot, és l’hora de fer costat i donar escalf a Pablo Hasél. En ple segle XXI ha sigut engarjolat per uns comentaris i una cançó fonamentats amb informació extreta del propi internet. 

En el partit del dia 16 de febrer contra el PSG, un partit d’abast mundial, es va perdre una bona oportunitat per fer arribar al món, quin són els valors del nostre estimat club. Mentres Barcelona cremava en defensa de la llibertat d’expressió, al Camp Nou no va haver-hi ni el més mínim gest simbòlic de suport al pres ideològic Pablo Hasél. La gent arreu del món es fa del Barça per accions que diferencien el club de la resta dels altres clubs. No deixem perdre més oportunitats de posicionar-nos allà on tenim l’obligació de ser-hi.

El Club ha de demostrar el seu compromís amb la societat i la democràcia. S’ha de posicionar en contra d’aquesta pràctica contrària a la llibertat d’expressió i demanar l’alliberament del cantant Pablo Hasél. Per tant, demanem ea FC Barcelona que faci de manifest el seu suport a l’artista i a la llibertat d’expressió de manera pública.

Pots llegir la nostra interpretació del ‘Més que un Club’ aqui.