El grup de socis El Cor Blaugrana anunciem que hem fet efectiva la fiança per formar part de l’acusació en el cas #BartoGate. Com a socis del club, ens sentim perjudicats per unes accions que no haurien de tenir lloc en una entitat com la nostra, i volem conèixer les responsabilitats de primera mà.

La nostra participació en aquest cas va començar l’octubre de 2020 quan vam entrar un escrit de personació a la causa. Després de mesos d’espera i diferents gestions vam decidir que havíem de pagar la fiança imposada pel Jutjat N° 13 de Barcelona, de 7.000€. Des del Cor Blaugrana hem aconseguit un avançament dels diners gràcies a la implicació dels nostres integrants i a tots aquells que, de manera pública en el fons obert, o en privat, han aportat el seu gra de sorra, per permetre’ns constituir-nos com a acusació. 

Així, el passat dia 06 d’abril de 2021 es va dipositar la fiança. Fa dues setmanes que hem rebut la resposta del jutjat que ens accepta dins la causa.. Aquesta celeritat autoimposada, es deguda al fet què volem assistir i participar en les declaracions de Carlos Ibañez (president de i3 Ventures), Roman Gómez Ponti (cap dels serveis jurídics del FC Barcelona en l’etapa Bartomeu) i Óscar Grau (CEO del FC Barcelona en l’etapa Bartomeu) previstes pel pròxim 07 de juny de 2021.

Som conscients que el cas #BartoGate ha portat una pèrdua molt important de la credibilitat del club i ha malmès en gran mesura la seva imatge. Com ja vam explicar, per poder anar endavant cal fer net i aclarir responsabilitats de tot el que ha succeït durant aquests deu anys. No obstant això, el nostre objectiu va més enllà: volem ser transparents amb la massa social blaugrana perquè creiem fermament que hem de saber com s’ha arribat a aquesta situació límit, impròpia d’un club com el FC Barcelona.

Continuarem amb la nostra tasca d’aconseguir justícia en nom del FC Barcelona i de les seves sòcies i socis. Us mantindrem informats de les novetats i les nostres accions.